ЩЕ РАБОТЯ СИЛИСТРА ДА РАЗГЪРНЕ ПОТЕНЦИАЛА СИ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ

„Радвам се, че сме заедно в този ден, който носи надежда за България.

Откриваме нашата предизборна кампания с енергията на всички хора от страната. Тук са водачите и техните листи, както и нашите партньори от голямото ляво обединение.

Нашата основна цел, като водачи е да даваме надежда и бъдеще за районите, от които сме. Сигурна съм, че хората ще ни се доверят!

Няколко са основните проблеми в Силистра. Сред тях са обезлюдяването и липсата на адекватна икономика и работещи места. Това кара младите хора да напускат своята родина – България.

Искам чрез дунавската стратегия в много по-голяма степен да използваме възможностите на река Дунав за привличане на инвестиции. Също така да дадем шанс и на Силистра да разгърне потенциала си, като една от най-интересните туристически дестинации в страната ни.

В предходния парламент БСП беше единствената политическа сила, която вкара 8 законопроекта с изцяло социална насоченост, но за съжаление те бяха отхвърлени, защото очевидно не са в дневния ред на колегите от другите партии.

Имаме управленска програма! Ще продължаваме да защитаваме хората и да работим в техен интерес.

България има нужда от справедливост, сигурност и предвидимост в управлението! С привличане на нови инвестиции ще се разкрият и нови работни места, а това ще спомогне младите хора да останат в България, а не да търсят бъдеще навън.“

Това заявих в интервю по #БСТВ вчера при откриването на кампанията на БСП за България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *