Хората от Силистра и региона искат сигурност, достойни доходи и бъдеще

Представям ви основните акценти от вчерашната среща в с. Професор Иширково

Вяра Емилова и кандидати от листата на „БСП за България“ от 20 МИР – Силистра посетиха с. Професор Иширково.

„С много сърце, емоция и надежда ни посрещнаха жителите на село Професор Иширково.
Срещнах се с много хора и съм удовлетворена, че всички те искат промяната да продължи докрай.“ – с тези думи Емилова обобщи впечатленията си от мероприятието.

Тя продължи заявявайки, че „Добруджа е в сърцата ни! България трябва да чуе красивата добруджанска песен и гласът на хилядите хора от Силистра и региона, които искат сигурност, достойни доходи и бъдеще в утрешния ден.“

Срещата бе съпътствана от активна дискусия, в която участие взеха повечето от присъстващите. Разисквани бяха проблемите, които са най-наболели за местните жители. Сред тях са икономиката, чиясто липса в региона води до обезлюдяването му, лошото състояние на пътната мрежа, липсата на адекватна подкрепа за зеленчукопроизводителите и много други.

Вяра Емилова заяви, че в политиката освен да се осветляват проблемите, то трябва да се посочват и техните решения. В тази насока тя сподели и основните приоритети, за които социалистите ще работят в следващия парламент, като заяви, че тяхната основна цел ще бъде по-високото качество на живот. Част от тези приоритети са:

• пълноценно използване на възможностите за икономическо развитие в Дунавския регион;

• целеви мерки за възстановяване на туризма след пандемията от COVID-19;

• подкрепа за зеленчукопроизводство, овощарство, биоземеделие и животновъдство;

• доизграждане и обновяване на републиканската пътна мрежа.

„Това са само част от нашите ангажименти. Продължавам срещите си в региона и ви гарантирам – ще бъда винаги до вас и ще изпълня всеки един ангажимент, който поема.“ – добави тя и пожела успех на Пейчо Пейчев, като част от листата на БСП и човек, който е родом от Иширково.

Вяра Емилова благодари и определи, като блестяща програмата на взелите участие гайдарски оркестър „Великов“, фолклорната формация „Ситовски снахи“ и на последно място, но не и по значение на самодейните състави на с. Професор Иширково.

Кампанията продължава, а „сигурност в управлението и Вяра за Силистра може да има само с #Номер4“ – бяха финалните думи на Емилова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *