Икономическото развитие на региона и създаването на нови работни места ще са основните ми приоритети в следващия парламент

За мен бе чест и удоволствие да представя нашата листа пред жителите на Дулово. Малко повече информация ще намерите в редовете долу..

“Дълъг, удовлетворяващ и много топъл ден, в който представихме листата за народни представители на „#БСП за България“ в община #Дулово.” – по този начин Вяра Емилова определи слънчевата сряда при представянето на листата пред жителите на Дулово.

Тя сподели, че дуловчани са я посрещнали с надежда, много емоция и красиви добруджански песни. Емилова не пропусна да благодари и на председателя на БСП Дулово – Йорданка Копринджийска, както и на Маргарита Георгиева за добрата организация и всеотдайната работа по кампанията.

Водачът на силистренската листа очерта и основните приоритети на БСП пред събралите се жители на Дулово, като заяви, че основните сред тях са:

  • Икономическо развитие на региона;
  • Създаване на нови работни места
  • Активна социална политика в интерес на хората

Тя поздрави събралите се хора и по повод активното участие на техния съгражданин д-р Сезер Нихат в листата на социалистите. Д-р Нихат има богата автобиография и владее няколко езика довърши тя представянето на местния кандидат за народен представител.

На финала Вяра Емилова поднесе специално поздравления на Панчо Неделчев по случай неговия 75-годишен юбилей и добави, че добрата работа върви ръка за ръка с добрия екип.

Емилова призова жителите на Дулово масово да гласуват, защото само по точи начин може да се постигне така желаната от всички ни промяна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *