Понятието „пол“, според Конституцията, трябва да се разбира само в неговия биологичен смисъл

Вяра Емилова, която е водач на червената листа в 11 МИР – Ловеч коментира на личния си профил във Facebook решението на КС за това, че според конституцията понятието „пол“ трябва да се ползва и разбира само в неговия биологичен смисъл.

„Можем само да поздравим за отговорната гражданска позиция висшите магистрати на България, които сложиха ред в развихрилата се либерална вакханалия на тема пол и сексуални свободи“, добави още социалистката.

Емилова припомня още, че единствено БСП се е борила срещу приемането на Истанбулската конвенция, която Борисов и неговия кабинет тихомълком вкараха за ратификация в дневния ред на парламента на 3 януари 2020 година.
„Това взриви цялото ни общество. Дори Светият синод се намеси в спора на страната на разума“, категорична е тя.

Според Вяра Емилова либералният разговор за правото на всеки да се чувства и изразява както му диктува възпитанието, образованието и съвестта трябва да се води в обществото. Според нея има граници, които нашият народ не желае да бъдат прекрачвани и политиците трябва да се съобразяват с този факт, а не да пробутват на хората скалъпени на тъмно теории за възпитанието на децата им.

„Днес вече имаме окончателно решение по въпроса и нашите деца няма да се колебаят от кой пол са. Няма да викат на баща си и майка си Родител № 1 и Родител № 2. Конституцията на България ще бъде спазена, благодарение на всички, които застанахме за правото на децата да бъдат отглеждани в безопасна за здравето и психиката им среда“, изрази удовлетворение водачът на ловешката листа на социалистите.

Емилова е категорична в убеждението си, че свободата е нещо прекрасно, но изисква и лична отговорност. Тя добавя и това, че човек не трябва да прекрачва границите на здравия разум, както и това, че не трябва инстинктите за самосъхранение и правото на едни хора да са в разрез и конфликт с правото на други.

Вяра Емилова е убедена в това, че българският народ има върховното право да съхранява и опазва своите традиции и най-вече тези във възпитанието на децата.

„Това разбиране е в интерес и на самия човек, и на обществото, което трябва да стимулира отговорността при отглеждането на бъдещите поколения българи. В името на България, в името на благополучието на всички ни и най-вече – на нашите деца“, заявява още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *