ВРЕМЕ Е ГРЕШКИТЕ ДА БЪДАТ ПОПРАВЕНИ

Вяра Емилова, която е водач на листата на БСП в 11 МИР – Ловеч, вчера коментира провелият се в града протест свързан с наложените от Кацаров зелени сертификати. Социалистката изрази подкрепата си за хората от местния бизнес, които се обявиха против двойната игра със зелените сертификати и срещу масовото налагане на задължителна ваксинация.

„Правото на всеки да се ваксинира срещу Ковид или не е право, което не бива да бъде стъпквано. Съображенията, които изтъкват управляващите, дори и да са резонни, звучат абсолютно несъстоятелно в ушите на всички ни“, категорична е Емилова.

Според нея са нелогични обясненията, които се дават относно необходимостта от зелен сертификат, както и това, че ваксинацията е доброволна. Тя добавя, че с начина на въвеждане на мерките реално ваксинирането се превръща в принудително.

Водачът на ловешката листа заявява още, че играта на котка и мишка от страна на управляващите в крайна сметка ще даде отрицателен принос за здравния статус на всички нас.

„Заразата се разпространява бързо и все повече българи са заплашени да останат без здравна грижа. Необходими са разумни и навременни мерки и решения в здравеопазването. И най-вече – управляващите да спрат да лъжат хората, че ваксините са доброволни. Не, не са доброволни. Оказва се, че са задължителни“, добавя още Емилова.

За финал на своя пост Вяра Емилова призовава хората за разумни решения с #Номер33, за да се сложи край на безобразията и необмислените политики на парче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *