За мен

Завършила „Психология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Придобива квалификация с диплом за управленски умения „Политически мениджмънт” в Нов български университет, София и редица специализации в сферата на социалното образование и управление.

Член на БСП от 2005 г. В годините е заемала изборни длъжности на председател на Младежко обединение – Силистра, председател на Общински и Областен съвет на БСП – Силистра. В момента член на  Изпълнителното  бюро  и  секретар на Националния съвет на БСП. Ръководител на отдел „Организационна дейност, избори и кампании” към НС на БСП. 

Народен представител от коалиция „БСП за България“ в 45-ото, 47-ото, 48-ото Народно събрание от 20 МИР Силистра и 11 МИР Ловеч. Заемала е позиции като секретар на парламентарната група,  зам.-председател на Комисия по туризъм и Комисия за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество, член на Комисия по труда, социалната и демографската политика.

Управител на Българската свободна телевизия в периода 2020-2022 и 5 години управител на Фондация „Дума“. Била е зам.-областен управител на Силистра с ресор: „Регионална политика, социални и хуманитарни дейности“. 

Владее английски, руски и чешки езици.